Van Overbeek makelaars

Van Overbeek Makelaars, de makelaar voor Noord Holland, werd in 1970 opgericht en heeft in ruim vier decennia een uitstekende reputatie verworven op het gebied van commercieel en particulier onroerend goed. De Van Overbeek Makelaars Groep o.g. bestaat inmiddels uit vier vestigingen; in Noord Holland namelijk in Purmerend, Edam Volendam, Hoorn en West Friesland. Een wijdvertakt werkgebied, waarin wij ons onderscheiden door een grondige kennis van de lokale markt.

De keuze voor Van Overbeek Makelaars is voor iedere opdrachtgever een waarborg voor zekerheid. De zekerheid van jarenlange ervaring en bewezen kwaliteit in alle geledingen van onroerend goed: woningen, bedrijven, agrarisch, nieuwbouw, projectontwikkeling, huur, verhuur. Onze medewerkers zijn uiterst gemotiveerde vakmensen, die uitstekend op de hoogte zijn en blijven van actuele juridische, wettelijke, sociale en geografische ontwikkelingen. Minstens zo belangrijk echter, is hun talent om slagvaardig zaken te doen, voor iedere opdrachtgever. Een talent waarover Van Overbeek Makelaars in ruime mate beschikt.

Bij het aankopen of verkopen van onroerend goed staan grote belangen op het spel. Emotionele belangen maar ook – en vooral – financiële belangen. Dat vraagt om een makelaar met begrip voor de klant. Een makelaar die zich optimaal inzet bij het vinden van oplossingen. Helaas is er met het vrijgeven van het makelaarsvak een enorme wildgroei ontstaan van al of niet deskundige adviseurs. En hoewel gezonde concurrentie altijd welkom is, voor de opdrachtgever wordt het er niet eenvoudiger op een juiste keuze te maken. Daarom maakt Van Overbeek die keus graag gemakkelijk. Door duidelijk te zijn in onze afspraken, door nuchter advies en door beloftes na te komen.

Van Overbeek Makelaars biedt een breed pakket aan diensten. Disciplines die om specialisten vragen; mensen met een diepgaande kennis van hun vakgebied. Of het nu gaat om aan- of verkoopbemiddeling, hypotheekadvies, verzekering of taxaties; onze medewerkers weten waar zij over praten.

Van Overbeek Makelaars
Lepelaar 3
1628 CZ Hoorn
T: 0229-271777
E: hoorn@vanoverbeek.nl

www.vanoverbeek.nl