De Hoornse Makelaardij

De Hoornse Makelaardij is een full-service makelaarskantoor dat integriteit, vakkundigheid, creativiteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Even voorstellen: mijn naam is Marina Sluis, register makelaar/taxateur o.z. (RMT, Vastgoedcert), en ben reeds 12 jaar actief op de West-Friese woning- en bedrijfsonroerendgoedmarkt. Met volle passie heb ik voorheen mijn vak uitgeoefend bij het bekende binnenstad makelaarskantoor in Hoorn Nils Teeuw Vastgoed waarvan ik met genoegen de makelaarsportefeuille in 2011 heb mogen overnemen. Door de jaren heen heb ik een brede kennis, een groot netwerk en een goed gevoel voor deze markt opgebouwd.

Graag staan we voor uw klaar met onze scherpe blik en expertise op het gebied van:
– Verkoop
– Aankoop
– Verhuur
– Beheer van uw woningen en bedrijfsmatige panden
– Inruil woningen
– Begeleiding van Engelstaligen bij aankoop en huur
– Begeleiding van Russischtaligen bij aankoop en huur

T.o.v. onze collega’s onderscheiden wij ons met name door onze persoonlijke betrokkenheid, grote inzet en perfecte service ook in het weekend en de avonduren.

Het kantoor is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Kerkstraat 6 in het historische hart van Hoorn, nagenoeg direct aan het centrale plein, de Roode Steen, welke gerust als een parel van West-Friesland genoemd kan worden. Vanaf deze inspirerende locatie bedienen we de gehele regio West-Friesland.

De Hoornse Makelaardij
Kerkstraat 6
1621 CW Hoorn
T: 0229 270555
M: 06-51173131

www.dehoornsemakelaardij.nl